Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu raporuna göre, İstanbul-Ankara güzergahında bulunan 3-6. kilometreler arasında Kozluk Kavşağı bölgesinde yapılan inşaat çalışmaları sebebiyle trafik, servis yolu üzerinden sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-4. kilometreleri arasında Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu otoyol kesişim köprüsü çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak devam etmektedir.

İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerinde yer alan Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinde bugün saat 17.00'ye kadar elektrik ve elektronik sistem bakım ve onarımları gerçekleştirileceğinden, ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanacaktır.

Seben ayrımı-Nallıhan-Beypazarı güzergahında bulunan 37-38. kilometreler arasında Çayırhan Tüneli'nin bağlantı yolları yapım çalışmaları nedeniyle trafik, servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde yaşanan heyelan sebebiyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü olarak devam etmektedir.

Anamur-Aydıncık yolunun 44-45. kilometrelerinde gerçekleştirilen heyelan önleme çalışmaları sebebiyle trafik kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

Fatsa-Ordu yolunun 13-14. kilometrelerinde (Nefise Akçelik Tüneli çıkışı) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Fatsa istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresindeki deniz tahribatı nedeniyle bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam etmektedir.

Kaynak: (Haber Merkezi)