Karayolları Genel Müdürlüğü'nün güncel yol durumu raporuna göre, TEM Otoyolu'nun Çatalca-Kınalı bölgelerinde fiber optik kablo haberleşme alt yapısı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Denizli-Kale-Muğla yolu 5-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle, bölünmüş yolun bir kısmında iki yönlü ulaşım devam ediyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolu 49. kilometresindeki Uluburun Tüneli'nde yapılacak elektrik ve elektronik sistemler bakımı sebebiyle, saat 18.00'e kadar tek şeritli kontrollü ulaşım sağlanacak.

Seben ayrımı-Nallıhan-Beypazarı yolu 35-40. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle servis yollarından iki yönlü ve kontrollü ulaşım sağlanıyor.

Anamur-Aydıncık yolu 44-45. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları devam ediyor, bu nedenle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.

Samsun-Ordu yolu Ünye çevre yolu 6-8. kilometrelerindeki Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle diğer tüpten iki yönlü ulaşım sağlanıyor.

Yenişehir-Bilecik yolu 6-16, Beyşehir-Isparta yolu 25-44, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolu 20-39. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Siverek-Adıyaman yolu 6-7. kilometrelerindeki heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)