Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda: Bursa Batı-Karacabey kavşakları arasında (31-37. km) bakım onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapalı. Ulaşım İzmir istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nda: Çeşme istikameti 3-6. kilometrelerinde (Seferihisar-Urla kavşakları) bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapalı. Ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor.

Taşucu-Silifke-Erdemli yolunda: 17-20. kilometrelerinde Yeşilovacık T-1 Tüneli girişindeki patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Pınarbaşı yolunda: 72-74. kilometrelerinde (Bahçecik mevkisi) heyelan nedeniyle Pınarbaşı istikameti trafiğe kapalı. Ulaşıma Kayseri istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Elazığ-Malatya ve Siverek-Adıyaman yollarında: Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları, Siverek-Adıyaman yolunun 6-7. kilometrelerinde ise heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Artvin-Erzurum yolunda: 0-20. kilometrelerindeki muhtelif kesimlerde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Çanakkale-Çan ve Zonguldak-Devrek yollarında: Çanakkale-Çan yolunun 15-18. kilometrelerinde yapım çalışmaları, Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerinde ise şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Iğdır-Aralık-Dilucu yolunda: 78-83. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle rica olunuyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)