İzmir-Aydın Otoyolu: 43-46. kilometreleri arasında (Belevi Kavşağı mevkisi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Aydın-İzmir istikametinde sol ve orta şeritler trafiğe kapalı. Ulaşım diğer şeritlerden veriliyor.

TEM Otoyolu: Babaeski-Lüleburgaz kavşakları arasında (0-25. kilometreler) üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinde kesimler halinde şerit daraltma var. Ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor.

Ankara-Niğde Otoyolu: Emirler Kavşağı bağlantı yolu (1-2. kilometreler) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler kapalı. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Taşucu-Silifke-Erdemli Yolu: 17-20. kilometreleri arasındaki Yeşilovacık T-1 Tüneli girişi-Kavşak-1 bölgesinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Samsun-Ordu Yolu: Ünye çevre yolu (6-8. kilometreler) Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler Ünye içine yönlendiriliyor.

Yüksekova-Esendere Yolu: 30-37. ve 39-41. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü olarak sağlanıyor.

Isparta-Antalya Yolu: 32. kilometresinde sanat yapısı çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılacak. Bu güzergahta ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü sürdürülecek.

Çanakkale-Çan Yolu: 17-21. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat Yolu: 43-49. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Artvin-Erzurum Yolu: 1. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)