uriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya sığınan Salih İsmail ve Dilan İsmail çifti, 4 ay önce evlendi. Mutlulukları kısa süren çift, ilk kez 2 ay önce kabus gibi bir olayla karşılaştı. Dilan İsmail kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında kaçırıldı. 20 bin dolar fidye isteyen kaçırılmacılara çaresiz kalan İsmail, düğün takılarını bozdurarak fidye parasını ödedi ve eşi birkaç gün sonra geri getirildi.

Yine Kaçırıldı, Bu Sefer Fidye 25 Bin Dolar

Kaçırılmanın travmasını atlatmaya çalışan çift için kabus yeniden başladı. Geçtiğimiz hafta çöp atmak için dışarı çıkan Dilan İsmail, aynı kişiler tarafından tekrar kaçırıldı. Fidyeciler bu sefer 25 bin dolar para istedi. Çaresiz kalan Salih İsmail bu kez polise haber verdi.

Aw146265 03

Polis Kaçırılan Gelini Arıyor

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Dilan İsmail'in bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı. Kaçırılma olayının aydınlatılması ve Dilan İsmail'in sağ salim kurtarılması için polis ekipleri her yerde arama yapıyor.

"Eşimi Özledim, Korkuyorum"

Yaşadıklarından dolayı perişan olan Salih İsmail, "Eşimi kaçırdılar. İlk seferinde 20 bin dolar fidye ödedim. Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim, ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi.

Aw146265 06

Kaynak: (İHA)