Adana’dan Eskişehir’e gelen bir kişi, 31 yaşındaki kızını ve 7 yaşındaki torununu sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Kızını Ve Torununu Öldürdü 3

Olay, bu sabah saatlerinde ilçesi Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adana’dan Eskişehir’e gelen Osman Nuri K., işe gitmek için evinden çıkarak 26 AIE 792 plakalı otomobile binen 31 yaşındaki kızı Merve Karabaş’ı ve yanındaki 7 yaşındaki torunu Alp Karabaş’ı yanında bulundurduğu tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan Merve Karabaş otomobilin içinde, kaçmayı deneyen Alp Karabaş ise yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybetti.

Kızını Ve Torununu Öldürdü 4

Çevredeki vatandaşlar linç etmek istedi

Kızıyla arasındaki henüz öğrenilemeyen bir husumetten dolayı cinayeti işlediği iddia edilen Osman Nuri K., olaydan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan Osman Nuri K., tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Kızını Ve Torununu Öldürdü 5

Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kocası sinir krizleri geçirdi

Merve Karabaş'ın 11 yıllık eşi Ahmet Karabaş da haberi alıp eve geldi. Sokakta eşinin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenen Ahmet Karabaş, gözyaşlarına boğuldu.

Kızını Ve Torununu Öldürdü 6

Boşandığı eşine sahip çıktıkları için öldürdü iddiası

 

Olayın, Osman Nuri K.'nın eşiyle boşandığı dönemde kızıyla yaşadığı sorundan dolayı meydana geldiği öğrenildi.

Anne Oğul

Osman Nuri K.'nın, boşandığı dönemde eşinin Eskişehir'e gelerek kızının yanında yaklaşık 1 ay kalmasından dolayı, Merve Karabaş'a düşmanlık beslediği ve cinayeti bundan dolayı işlediği iddia edildi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kızını Ve Torununu Öldürdü 2

Kızını Ve Torununu Öldürdü 3

Kızını Ve Torununu Öldürdü 5

Kaynak: (Haber Merkezi)