BİSMİL'DE EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI

DİYARBAKIR - Bismil- Mübarek Regaib kandilinde namaz ve dualar edildikten sonra eşine çok yorgun olduğunu kanepe de istirahat edeceğini söylemişti. Saat 22.08'de Okul Müdürleri whatsaap grubu hattan yaşlılar haftası nedeniyle, Tepede yaşlıları Öğrencileri ile birlikte ziyaret ettiğini paylaşmıştı. Paylaşımdan yarım saat sonra aniden fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. fenalaştıktan 1 saat içinde de hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı.

I M G 3850

En güzel günde Kandil ve Perşembe günü akşamı, 22 Mart 2018 saat 11:20 'de hayatta gözlerini yumdu. 

I M G 3851

Adlı Tıp’da oğlunun ölümü duyan, Annesi feryat ediyordu.

Vefat haberini babasına uykusunda kaldırarak bildirdiler. Babası Allah'a dua etti.  Oğlunu bağışlamasını Allah'tan istedi. Abdulhakim'inden çok memnundu. Hemen hemen her gün Anne ve babasının hal hatırını sorar onları ziyaret ederdi. Babası, Keşke Abdulhakim'im yerine ben ölseydim. dedi.  Müdür Tuncay arkasında 3 çocuk bıraktı. 

Anne oğlunun acısına dayanamadı

Kalp krizinde ölen oğlunun cenazesi definden  1 gün sonra vefat eden anne, oğlunun yanına defnedildi.

Annesi oğlunun acısına dayanamadı. 23 Mart 2018 Gece saat 05:00 oğlu defnedildi. Anne, Gündüz bir şey yemedi. Gece yine yemedi. Sürekli oğlundan bahsetti. Gece habersiz oğlunun mezarına gitti. Mezarda uzandı. 3 saat sonra geldi. Yine yemek verdiler. Dedi ben aç değilim, oğlum Abdulhakim mezarda bana dedi anne 2 gündür bir yemedin. Bana ekmek arası et dürüm verdi. Oğlumun yemeği çok güzeldi. Doydum. Oğlum Arkadaşlarıyla sohbet ediyordu. Neşesi yerindeydi. Bana dedi Anne eve git. Uykusuzuz kalmışın. 

Bende Abdulhakim’imi kırmadım. Eve geldim. Dedi. Anne eve geldi yemek ikram ettiler yine yemedi. Oğlum bana dürüm vermiş aç değilim. Dedi. Namaz kıldı. Yatakta uzandı. Sabahleyin onu yatakta kaldırdıklarında hayatını kaybettiğini gördüler. Allah rahmet eylesin. Anne yüreği işte!

I M G 3859

Eğitimci Abdulhakim Tuncay 6.ci ölüm yıldönümünde kendisini rahmet diliyoruz.

I M G 3855I M G 3853

Doğduğumuz zaman dünyaya hiçbir şey getiremediğimiz gibi, ölürken de hiçbir şey götüremeyiz.

Musa ÇELEBİ 

Muhabir: Sedat Erdinç