HÜDA PAR Mersin Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç biz dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bismil ilçesine geldi.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 1

Dinç öğleden önce geldiği Bismil ilçesinde ilk olarak partisinin Bismil ilçe başkanlığını ziyaret ederek partisinin Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, İlçe Başkanı Emin Bal ve parti üyeleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 2

Dinç Bismil esnafını ziyaret etti

Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç Bismil ilçesinde esnafları ziyaret etti. Esnafların talep, istek, şikayet ve önerilerini dinleyen Dinç, Bismil ilçe Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ile birlikte partisinin plan ve projelerini anlattı.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 4

Tekstil kente ziyaret

Dinç, cuma namazının ardından partililer ile birlikte tekstil kentte bulunan Bulut Tekstil’i ziyaret etti. Bulut Tekstil’in misafiri olan Dinç yetkililer ile bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 11

Bismil Kanaat Önderleri Derneğine ziyaret

HÜDA PAR Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç temaslarına Kanaat Önderleri Derneği ile devam etti.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 13

Dinç’i Kanaat Önderleri Derneği Başkan Hasan Vural, Başkan Yardımcısı Ahmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 14

Dinç ile Kanaat Önderleri Derneği yetkilileri Bismil ilçesinin ve Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 6

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 5

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 12

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 9

Milletvekili Faruk Dinç Bismil’de 8

Muhabir: (Kamuran Turgay)