Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Tepe mahallesi muhtar adayı Mala Bubi ailesinde Şeyh Hüseyin Şimşek, Sevgi diliyle yola çıktık. Kötüleyen değil, birleştirici ve yapıcı olacağım. Tepe mahallesinde tüm aileler bizim eşittir. Herhangi bir ailenin adayı değilim. Dışlayan değil, kucaklayan olacağım. Hakkı ve hukuku unutan değil, hatırlatan olacağım.dedi.

9Ce73Ef6 40B4 44E5 Bc1A 7Aad18974A6D

Amacım doğruluk ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde halka hizmet, hakka hizmet anlayışı içerisinde olduğunu ifade eden Şimşek, Hedefimiz Tepe halkımıza eşit şekilde, kararlı ve dürüst, haktan ve adaletten yana hizmet vermek için, Tepe Mahallemize kalıcı izler bırakmaktır.

MUHTARLIK BÜROMUZ, ALLAH KISMET EDERSE HALKIMIZA HİZMET İÇİN AÇIK KALACAK

Allah'ın izniyle mahalleyi yönetme fırsatı bize verilirse, muhtarlık bürosu muhtarlık boyunca açık olacağını ifade eden Şimşek, Artık günümüzde Muhtarlığın yalnızca yeni sokaklardan, yeni kaldırımlardan ve mühür basmaktan ibaret olmadığını düşünüyor; Daha çok iletişim, Daha çok fikir sorma, Daha çok hesap verme, Daha çok değer verme, Daha çok “İNSAN ODAKLI” modern bir Muhtarlık hedefliyorum. Büromu herkese açık bırakarak halkıma hizmet edeceğim. Dedi. 
1678Cbaf 0Ae6 46C6 Bd64 F8F9F849De9C

ŞİMŞEK’İN VAATLERİ 

Muhtarlığın değerini düşüren, seçimden seçime görünen OLMAYACAĞIZ.

Muhtarlığı ikinci iş olarak görüp kimsenin vebalini ALMAYACAĞIZ.

Sosyal yardımlaşmada adaletli olup kantarın ayarlarını BOZMAYACAĞIZ.

diye konuştu. 

HÜSEYİN ŞİMŞEK KİMDİR?

47 yaşında evli 4 çocuk babası, mala bube ailesindeyim. On yıl kendi işimde taşıma nakliye işinde çalıştım, şuan serbest meslek olarak devam ediyorum. 

Muhabir: Sedat Erdinç