CNN Türk'te yayımlanan ''Dört Bir Taraf'' programında Nagehan Alçı'nın Atatürk için sarf ettiği sözleri tepki aldı. Daha önce yazdığı ılımlı yazılar, yaptığı röportajlarla dikkat çeken Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yla evlendikten sonra polemiğin sırrını çözdü.. "Che barbardı" diyerek tepkileri üzerine çeken Alçı, şimdi de "Atatürk diktatördü" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

ALÇI: ATATÜRK BİR DİKTATÖRDÜ

Alçı, canlı yayında ’Atatürk savaşı kazandı başarılı oldu ancak bir diktatördü’ dedi. Alçı’nın bu sözleri izleyicilerden büyük tepki çekerken Altan Öymen ve Enver Aysever de Alçı'ya itiraz etti.

'ATATÜRK'Ü ELEŞTİRMEK SUÇ SAYILIYOR'

Canlı yayında yaşanan tartışmanın uzaması üzerine Nagehan Alçı, "Atatürk’ü eleştirmek suç sayılıyor bu tartışmaya perşembe günü devam ederiz" diyerek kendini savundu ve tartışmayı kapattı.

DAHA ÖNCE DE 'CHE BARBAR' DEMİŞTİ

Nagehan Alçı, geçtiğimiz günlerde de Che Guevera için 'barbar ve yamyam' diyerek tepkileri üzerine toplamıştı. Küba Dostluk Derneği ise Nagehan Alçı'nın bu sözleri üzerine tepkisini yazılı olarak dile getirmişti. ensonhaber

Editör: Haber Merkezi