Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde her gün binlerce aracın geçtiği Bismil Köprüsü üzerinde bulunan yol köstebek yuvasına döndü.

Diyarbakır, Batman, Mardin, Çınar ve Silvan arasında adeta bir köprü olan Bismil ilçesinde ilçenin D 370 Karayolu üzerinde bulunan Bismil Köprüsü’nün yolu oldukça bozuldu.

Neden Bismil Köprüsü Ile Ilgilenen Yok İşte Cevabı 2

Adeta köstebek yuvasına dönen köprü yolundan geçerken büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar sık sık araç lastiklerinin de patladığını söylediler.

Bismil Köprüsü ile ilgili kayda değer bir şikayet Karayollarına ulaşmadı

Son günlerde sürekli sorunlar ile gündeme gelen Bismil Köprüsü Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğunda, son günlerde gündemden düşmeyen Bismil Köprüsü ile ilgili kayda değer bir şikayet Karayolları’na ulaşmadı. Bismil Haber’in edindiği bilgilere göre, ne Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü’ne ne de Karayolları Genel Müdürlüğü’ne Bismil Köprüsü ile ilgili kayda değer bir şikayet ulaşmadı. Bismil Haber’in köprü ile ilgili sorunları gündeme getirmesinin ardından Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin köprüde gerekli incelemeleri yapacakları öğrenildi.

I M G 2048-1

Karayolları şikayet hattı: Alo 159

Alo 159 Türkiye’nin karayolları yol ağında bulunan Otoyollar, Devlet yolları ve İl yollarında seyahat eden sürücülerin seyahat esnasında veya seyahatten önce kullanacağı yol güzergahı ile ilgili tüm soru ve sorunları hakkında bilgi ve yardım alacağı bir hat.

Tüm sürücüler ve vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabilecekleri bu hattan şu bilgilere ulaşmak mümkündür:

1- Sürücünün gideceği yol güzergâhının tayini

2- Yol güzergâhının açık olup olmadığı

3- Yolda çalışma olup olmadığı

4- Yolun fiziki yapısı

5- Yolda gördüğü herhangi bir olumsuzluğun veya problemin iletilmesi

6- Yolda meydana gelen maddi hasarlı, ölümlü veya yaralanmalı bir kazanın iletilerek her türlü teknik ve kurtarma yardımının iletilmesi. vs.

Muhabir: (Özgür Ağar)