Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana geldi. Kimliği açıklanmayan erkek şahıs, yolcu otobüsünde tartıştığı yaşlı adama tekme atarak küfürler savurdu. Diğer yolcuların müdahalesi üzerine otobüsten indirilen şahıs, daha sonra yolda karşılaştığı Şanlıurfa’nın yerel televizyon kanalı Ruha TV’nin kadın muhabirleriyle röportaj yaptı.
İddiaya göre röportajın ardından bölgeden ayrılmayan şahıs, kadın muhabirlerin peşinden giderek sözlü tacizde bulundu. Muhabirlerin yaşananları cep telefonuyla kayda almasına tepki gösteren şahıs, 3 kadına saldırarak darbetti ve ardından olay yerinden uzaklaştı.
Saldırıya uğrayan muhabirlerin durumu polise bildirmesi üzerine ekipler, şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Darp raporu alan 3 kadın muhabir, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.
Otobüste ve muhabirlerin cep telefonuyla çektiği görüntüleri inceleyen polis ekipleri, şahsın kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırgan yakalanarak gözaltına alındı ve işlemleri için polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





