ÖZAYDIN YERİNDE DURMUYOR 
Bu arada Ak parti Bismil ilçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, her gün bir köyde, açılışta ve taziye ziyaretlerinde bulunuyor. 
Bugün Büyük Birlik partisi Bismil ilçe başkanı Ramazan Karatay ve yönetimi ile Bismil Ak parti ilçe başkanlığı ziyaret etti. 

‘Halkın içinde bir başkan’ sıfatı alan Özaydın’nın yeni sloganı ‘’HER ŞEY BİSMİL İÇİN’’ diyor. 

Başkan Özaydın, açıklamasında, Bugün ilçe yönetimimizle Yukarısalat Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. 

Yukarısalat Mahallesinde Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarımızla birebir temasta bulunduk. yüzyüze konuştuk, sorun ve isteklerini dinledik. Dedi. 
I M G 2166

GÖZLER İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARDA 

Bismil Ak parti belediye başkan adayı daha açıklanmadı. 

Diyarbakır’da, yerel seçim çalışması hızlanırken, bir haftadır şehir merkezinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Halis Bilden'in  ilçelere gitmek için ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanmasını beklediği öğrenildi. 

DİYARBAKIR İLÇE ADAYLARININ 1-2 GÜN İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Diyarbakır'da, geçen hafta adaylığı açıklanan Bilden, çalışmalarına kent merkezinde başladı. Bilden, hem bazı sivil toplum kuruluşlarını hemde taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Şehir merkezinde esnafları da gezen Bilden'in seçim çalışmalarını ilçelerde yapmak için 1-2 gün önçe açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarını beklediği belirtildi.

KULİSLERDE ALINAN BİLGİ NASIL? 

İLÇE ADAYLARI İÇİN TELEFON İLE ANKET YAPILDI

Diyarbakır'da 17 ilçesinde sadece Silvan’da başvuru yoktu. 16 ilçesinde 79 kişi AK Partiden belediye başkan aday adaylığına başvuru yaparken, genel merkezin her ilçe için sayıyı 2'ye düşürdüğü ve belirlediği 2 isim için ilçede vatandaşlara telefon açarak anket yaptırdığı ifade edildi. 

AK Parti cephesinde gözler açıklanması beklenen ilçe adaylarına çevrildi. Ha bu hafta, ha 2 gün derken, bir türlü ilçe adayları açıklanmadı. ilçe adaylarınında açıklanmasından sonra yoğun bir yerel seçim mesaisinin başlanması bekleniyor. 

Bismil’de 4 kişi başvurmuştu. 
I M G 2168

Muhabir: Sedat Erdinç