Bu kapsamda, Antalya'nın Alanya ilçesinde 3, Manavgat ilçesinde 1, Aydın'ın Didim ilçesinde 2, Kuşadası ilçesinde 1 ve Malatya'nın Battalgazi, Kırşehir'in merkez, Sakarya'nın Arifiye, Yalova'nın Çiftlikköy ilçelerinde birer taşınmazın satışı gerçekleştirilecek.

Antalya'da yer alan taşınmazlar için 30 Temmuz'a kadar teklif verilebilecek. Aydın'ın Didim ilçesinde ve Malatya'daki taşınmazlar için son teklif verme tarihi 31 Temmuz olarak belirlendi. Diğer taşınmazlar için ise 1 Ağustos'a kadar teklif sunulabilecek.

Taşınmazların ihalesi için belirlenen şartname bedelleri 5 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor. Geçici teminat bedelleri ise 1 milyon lira ile 30 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf usulü ile teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" yöntemi ile gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacak olan teklif sahiplerinin, her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunmaları ve ilgili belgeleri İdarenin "Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/Ankara" adresine son teklif verme tarihi saat 18.00'e kadar elden teslim etmeleri gerekiyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu