Polonyalı öğrenci ve öğretmenlerden oluşan bir kafile Erasmus Öğrenci Değişim Programı çerçevesinde 5 günlük çalışma programı için Diyarbakır Bismil Simya Kolejine misafir oldu.

Ziyaretlerinin ilk gününde Simya Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri ile tanışan ve okulu gezme fırsatı bulan çalışma ekibi, gördükleri ilgi ve misafirperverlik karşısında gayet memnun kaldı.

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 2

5 günlük ziyaret süresince Simya Koleji'nde çeşitli etkinlik ve faaliyetlerde bulunan Polonyalı öğretmen ve öğrenciler Simya Koleji öğrencileri ile yürütülen bu çalışmalarla eşsiz deneyimler yaşadı.

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 3

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Bismil SİMYA Koleji Müdürü Serhat Güzel:

“Bismil'in en büyük eğitim markası olan Simya Koleji, yenilikçi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla ilçemize büyük bir vizyon ve çok önemli değerler katan Simya Koleji bir ilki daha başararak yine bizleri gururlandırdı.

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 1

Bismilli öğrenciler ve öğretmenler de Polonya'ya gidecek

Hem Simya Koleji'ne hem de ilçemize büyük bir vizyon katacak olan bu projenin devamı ve yürütülen çalışmaların daha da olgunlaştırılması için gelecek sene Simya Koleji öğretmen ve öğrencilerinden oluşan kendi proje ekipleri Polonya'da çeşitli faaliyetlerde bulunacaktır.

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 6

İlçemizin güzide kurumu Simya Koleji'nin böylesine önemli uluslararası projelerde yer alması bizlere gelecek adına güzel bir umut olurken öğrencilerine de önemli deneyimler kazandıracaktır.” İfadelerini kullandı.

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 4

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 5

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 7

Polonyalı Öğrenciler Diyarbakır’da Ağırlandı 8

Muhabir: (Kamuran Turgay)