QNB Finansbank, emeklilere yönelik rekor bir promosyon ödemesiyle gündemde. Banka, emeklilere özel olarak sunduğu promosyon ödemesini yeniden belirleyerek sektörde dikkat çekici bir adım attı.


QNB Finansbank'ın emeklilere yönelik rekor promosyon ödemesi, sektördeki diğer finansal kurumlar için de bir örnek teşkil edebilir.

QNB Finansbank’tan Rekor Promosyon!


Mayıs ayının gelmesi ile birlikte promosyon miktarları bankalar tarafından yenilik kazanmaya başladı. EYT düzenlemesi ve en düşük emekli maaşının 7.500 TL’ye yükselmesinin ardından 2 milyon 250 bin kişi için bankalar oldukça büyük rekabet içerisine girdiler. QNB Finansbank da vatandaşlar için promosyon ücretlerini duyurdu. Gereken koşulların sağlanması durumunda promosyon miktarı vatandaşların banka hesaplarına tanımlanacak. QNB Finansbank tarafından promosyon miktarları yenilenmiş halde! Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon miktarları yenilenen miktarlarla beraber 8.000 TL’yi görmüş bulunuyor.

Emekli promosyonu için QNB Finansbank şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz. Şubelerdeki müşteri temsilcileri size gerekli bilgileri verecek ve başvuru sürecinizi başlatacaktır.

QNB Finansbank'ın internet şubesi veya mobil uygulaması üzerinden de emekli promosyonu başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilir ve süreci takip edebilirsiniz.

Editör: CM Editör CM Bilişim