Mardin’in Savur Belediyesi, bünyesinde istihdam edilmek üzere ilk defa atanacak sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında gerçekleştirilecek alımla toplam 5 personel görevlendirilecek.

Yayımlanan ilana göre belediye; 1 elektrik mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 mimar, 1 şehir plancısı ve 1 eğitmen alımı yapacak. Mühendis, mimar ve şehir plancısı kadroları için en az 80 KPSS puanı şartı aranırken, eğitmen kadrosu için en az 65 KPSS puanı isteniyor. Tüm kadrolar için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı bulunuyor.

Başvurular, 1-3 Temmuz 2026 tarihleri arasında şahsen veya elektronik ortamda yapılabilecek. Adaylar gerekli belgelerle birlikte başvurularını Savur Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne ya da belediyenin resmi e-posta adresi üzerinden iletebilecek.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından KPSS puan sıralamasına göre boş kadro sayısının beş katı aday sözlü sınava çağrılacak. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi 16 Temmuz 2026 tarihinde belediyenin resmi internet sitesinde yayımlanacak.

Sözlü sınav ise 21 Temmuz 2026 tarihinde Savur Belediye Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilecek. Başarılı olan adaylar, sözlü sınav puanı ile KPSS puanının ortalaması alınarak belirlenecek.

Detaylar savur belediyesi web sitesinde

Muhabir: İrfan Gültekin