BİSMİL’DE YEREL SEÇİMLER SONRASI 

Bismil Muhtarlar Derneği başkanı Veysi Fidan Bismil Habere yaptığı açıklamada, Yerel seçimler sonrası Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliği düşen muhtarlar yerine yeni muhtar üyeleri için seçim yapılacak. Dedi.

Muhtarlar Derneği başkanı Veysi Fidan, Bismil ilçesinde SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliği için 2 muhtar adayı seçileceği ifade ederek, Biz Muhtarlar derneği olarak tarafsız olup, tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. 

Bismil Sydv Mütevelli Heyeti Üye Adayları

24 Nisan 2024 tarihinde Bismil müftülüğü konferans salonunda saat 14:00 SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliği seçimi yapılacağı ifade eden Fidan, şimdiye kadar 4 muhtar adayımız yarışıyor.  Bu muhtarlarımız, 

Tepe mahallesi muhtarı Hüseyin Şimşek, Dumlupınar Mahallesi muhtarı Medeni Onay, Altıok mahallesi muhtarı Mürsel Zorooğlu ve Korukçu mahallesi muhtarı Yılmaz Yanık yarışacaklar. 

I M G 4852

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 3294 sayılı Kanun kapsamında, gelmiş olan kişilere yardım etmek, sosyal adaleti pekiştirici tedbirler alarak gelir dağılımının adilane bir şekilde tevzi edilmesini sağlamak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik amacına uygun olarak, İlçemizde ayni ve nakdi yardım yaparak faaliyet gösteren bir kurumdur. 

Muhabir: Sedat Erdinç