Midyat Devlet Hastanesi’nde, ‘Gülümse Midyat, Umut Çocuklarda’ sloganıyla hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuk servisinde tedavi gören miniklere oyuncak dağıtıldı. Hastane ortamını çocuklar için daha sıcak ve umut dolu hale getirmeyi amaçlayan etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Programa Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Burak Peköz, Hastane Müdürü Beyazıt Aslan, hastane yönetimi, sağlık personeli ve sanatçı Murat Kurşun katıldı.
Heyet, çocuklara oyuncaklarını dağıtarak onlarla yakından ilgilendi. Etkinliğin en duygusal anı ise tedavi gören Berat Bedir’in isteği üzerine yaşandı. Minik Berat’ın şarkı talebini geri çevirmeyen Murat Kurşun, ‘Mardinli Güzel Yarim’ eserini çocuklar ve aileleri için seslendirdi. Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Burak Peköz, tedavi sürecinde moral ve motivasyonun önemli olduğunu belirterek projeye katkı sunanlara teşekkür etti





