Diyarbakır- Bismil Haber Gazetesini ziyaret eden eden Hüseyin Şimşek, Tepeli kalabalık değişik soy isimlerden oluşan bir heyetle ziyaret etti.

Mala Bubi ailesinde Hüseyin Şimşek ve heyetini Bismil Haber gazetesi kurucusu Musa Çelebi, Gazete yazı işleri müdürü Kamuran Turgay ve basın çalışanları karşıladı.

1C6De217 8Be3 4B2B 8A10 06Cadfa4644C

Bölgenin tanınmış ailesinde olan Mala Bubi ailesinde çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip olan Hüseyin Şimşek, Bismil’in en etkili mahallesi olan Tepe mahallesinde, mahallenin sorunlarını çözmek için bu yola çıktığını belirtti.


Sürpriz aday, 

Sin-i Seydos torunu Hüseyin Şimşek Tepe mahallesinde Muhtar adayı; 

31 Mart Yerel seçimleri ile birlikte yapılacak olan mahalle muhtarlığı seçimleri için sürpriz isim olarak öne çıkan Şeyh Hüseyin Şimşek mahalle muhtarlığına adaylığını duyurdu.

Şimşek, Kimseyi ötekileştirmeyeceğim, herkesi kucaklayacağız. dedi.

93Da63C2 B7B7 4Ac8 Bfe1 1Ce32Ac08D7F

Sin-u Seydoş torunu Malabubê ailesinde Hüseyin Şimşek , "Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız ve o gerçek hizmeti, liyakatli ellerle mahallemize birlikte bütün kardeşlerimize anlatacağız" dedi.

ŞİMŞEK: “BELDEMİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Muhtar Adayı Hüseyin Şimşek; Tepe mahallesinde bulunan tüm aileler yanında eşit olduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Dedi.

8B1814Ae 6Fb2 480D 9650 4E83D68B81Bb

Şimşek, Her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Allah’ın izni sizlerin oylarıyla seçilip muhtar olursam artık Tepe Mahallenin sorunları hep birlikte tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

Şimşek, Tepe mahallesinde eğitimin üzerinde duracağız. Tüm okul aile birliği toplantılarında yer alacağız. 

Tepe mahallesinde Muhtarlık bürosu açacağım. Halkımın içinde olacağım. 

Kesinlikle herhangi bir partiye bağlı olmadığımı  beyan ederim. 

Tepe mahallesinde, Tüm Tepelilerin ve Tüm ailelerin adayıyım. Hizmette Tepe’de fark gözetmeksizin yapacağız. 

B31B001D Eeb7 4Bfe Bc12 3Be498761Be6

ŞİMŞEK: “MAHALLE SAKİNİMİZİ MUHTARLIKTA GÜLER YÜZLE KARŞILAYIP TÜM SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ

Hüseyin Şimşek; Seçilmesi halinde mahallede oturan vatandaşlar ile istişarelerde bulunarak, ortak şekilde hareket edileceğini vurguladı. 

Şimşek, “Muhtarlığı kazandıktan sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Her mahalle sakinimizi muhtarlıkta güler yüzle karşılayıp tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için inşallah pişman olmayacak aksine memnuniyet duyacaktır” dedi.

Bcf1B2F5 2010 46Aa B281 F3D88220D000

Muhabir: Sedat Şimşek