Programın 2.ci gününde İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, Kadın Kolları Başkanı Havva Akyıldız, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Subaşı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muhlis Kahraman ve Şerif Berkant Sümer ile birlikte; İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan . Enver Hakan Zengince ve Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Enes Kocakale ziyaret ettik. 

Kaymakamlık’ta Bismil ilçesi için planlanan ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu.

DUMLUPINAR MAHALLESİ ZİYARET 

Ak parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Ataman, Bismil'in Dumlupınar mahallesinde kadınların ilgisiyle karşıladı. 
Bismil'de darda kalan veya haksızlığa uğrayan kadınlar, Suna Milletvekilini arıyorlar. Suna Kepolu Ataman, kadınların sorunları hallediyor. Yetişkin  kızlar ise bizim Suna ablamız var.  bir telefon kadar bize yakın. Dediler. 

I M G 2338

TEPE ZİYARETİNDE VATANDAŞIN TALEBİ DOĞALGAZ

Kepolu, Bismilin köklü beldelerinde olan Tepe mahallesinde  Aile Destek Merkezinde hanımlarla ile bir araya geldi.

Kepolu, Tepe’de şöyle konuştu, Hanım kardeşlerimizin fikirleri, enerjisi ve heyecanı ile şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Dedi.

Sonra, Tepe'de esnaf ziyareti yapıldı.

Kepolu, Esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar dilerim.  Bu şehirde yüreğine dokunmadık kimse kalmasın diye gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Dedi.

I M G 2326I M G 2325

ABDÜLKADİR TANRIKULU BÜROSU ZİYARETİ 

Kepolu, Tepe’de kıraathanede vatandaşlarla hasbihal etti. 

Daha sonra, Tepe’de Genel seçimde yazıhanesi gönüllü olarak Ak parti seçim bürosuna çeviren Abdülkadir Tanrıkulu’yu ziyaret etti.

I M G 2339

TEPELİLER DOĞALGAZ İSTEDİ. 

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Şuna Kepolu Ataman“Vatandaşlarımızın kış mevsimlerinde ısınma ihtiyacını daha kolay bir şekilde karşılamalarını sağlayan doğalgaz altyapısı Bismil’in Tepe, Yukarısalat ve Ambar mahallesinde vatandaşın talebi olduğunu ifade etti.  

Tepe mahallesi vatandaşın ısrarlı  Doğalgaz talebi üzerine, Diyargaz Genel müdürü ile Tepe Doğalgaz için telefon görüşmesi yaptı. 

Daha sonra, Tepe Çarşı Cami Taziye Evi'nde Çelik ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Köy ziyaretleri kapsamında, Kurudere ve Doruk köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 
I M G 2327I M G 2332I M G 2331I M G 2333I M G 2334ıI M G 2335I M G 2336I M G 2337I M G 2339I M G 2341I M G 2340I M G 2342I M G 2343I M G 2345I M G 2346

Muhabir: Sedat Erdinç