Genel seçimlerde Şırnak'tan milletvekili adayı olan Mahmut Tatar, Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu.  Kızı Beyza Tatar ise Şırnak'tan belediye başkan adayı oldu.

Sosyal medya hesabından eleştirilere cevap veren Tatar;

"Not yapılacak her trol yorumlara tek cevabımdır. Aynı aileden her yere aday olmuşlar vesaire yorumlarla bize atılacak çamur tutmaz." dedi.

Sosyal medya hesabından duyurdu: Yapılacak yorumlara peşinen cevap verdi

Sosyal medya hesabından kendi adaylığını ve kızının  adaylığını duyuran Tatar, yapılabilecek olan olumsuz eleştirilere de peşin cevap verdi.

Mahmut Tatar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Genel başkanımız profesör doktor Sayın Ümit Özdağ'ın olurlarıyla Diyarbakır büyükşehir Belediye Başkan adayı olmam sebebiyle, yerime Şırnak belediye başkan adayı Beyza Tatar olmuştur. Partimizin ilkeleri doğrultusunda, prensiplerimizden ve ilkelerimizden hiçbir taviz vermeden devam edecek bir adaya Serhat ilimiz Şırnak'ı emanet ediyoruz Beyza Tatar Şırnak'a hayırlı olsun.

Not yapılacak her trol yorumlara tek cevabımdır. Aynı aileden her yere aday olmuşlar vesaire yorumlarla bize atılacak çamur tutmaz. Zafer Partisi çatısı Altında birleşmeye tüm vatansever kardeşlerimizi davet ediyoruz."

Tatar Ailesi bu seçimlerde de gündemde

14 Mayıs seçimlerinde Tatar ailesinden 4 kardeş, 4 farklı partiden Şırnak'ta 1. sıra milletvekili adayı olmuştu. Sabri Tatar Yeniden Refah Partisi'nden, Arslan Tatar AK Parti'den, MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar MHP'den, Mahmut Tatar ise Zafer Partisi'nden milletvekili adayı olmuş ve konu hem medyada hem de sosyal medyada uzun süre geniş yer bulmuştu.

Muhabir: (Nurşen Ağar)