Dernek Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, hedeflerinin Ramazan ayı boyunca gıda dağıtımlarını tamamlamak olduğunu ifade etti.

3 bin 500 gıda kolisinin hazırlandığını belirten Teymur, bu yardımların pirinç, yağ, çay, mercimek, şeker gibi birçok temel gıda maddesini içerdiğini dile getirdi.

Ramazan ayında muhtaç ailelerin yüzlerini güldürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Teymur, "Mübarek üç aylardayız ve Rabbim bizi Ramazan ayına eriştirdi. Muhtaç ailelerin Ramazan'da yüzlerini güldürmek adına hayırseverlerimizin gıda kolileriyle destek olduğu dağıtımlara bugün başlıyoruz." dedi.

Dağıtımların Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten Teymur, "Hedefimiz 3 bin 500 aileye gıda yardımı ulaştırmak. Bazı yardımları hazırladık ancak geri kalan kısmı için hayırseverlerimizden destek bekliyoruz. Rabbim, hayırseverlerimizin bu yardımlarını kabul eylesin." şeklinde konuştu.

Teymur, derneklerinde kayıtlı yaklaşık 15 bin ihtiyaç sahibi aile bulunduğunu ve bu nedenle daha fazla destek beklediklerini belirtti. Ayrıca, zekat, fitre ve sadakalara talip olduklarını ve muhtaç aileler ile hayırseverler arasında köprü olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: (İLKHA)