Mardin'de ihtiyaç sahibi, yetim ve fakir ailelere destek olmaya devam eden Umut Kervanı Mardin, gerçekleştirdiği gıda yardımlarıyla birçok ailenin yüzünü güldürdü.

Umut Kervanı Mardin Başkanı Abdulaziz Önen, hayırseverlerin desteği sayesinde bu ay 100 ailenin gıda ihtiyacını karşıladıklarını belirterek, yardımların süreceğini ifade etti.

Önen, "Mardin Umut Kervanı olarak bu ay 100 aileye gıda yardımı yaptık. Bu ailelerimiz fakir, muhtaç ve yetim ailelerden oluşuyor. Her ay düzenli olarak bu ailelere gıda ve et yardımı yapıyoruz," dedi.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla hayırseverlere çağrıda bulunan Önen, "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Hayırseverlerimizin kurbanlarına da talibiz. Fakir ve muhtaç yetim aileleri sevindirelim inşallah. Çalışmalarımız sahada devam ediyor ve edecek. İmkan olursa hayırseverler giyim yardımı da yapabilir. Ramazan Bayramı'nda yaklaşık 100 aileye şeker dağıttık. Önümüzdeki bayramda hem giyim hem de şeker yardımı yapmayı planlıyoruz. Rabbim emeği geçen herkesin hayrını kabul etsin," diye konuştu.

Umut Kervani Mardinde 100 Aileye Gida Yardiminda Bulundu 61E75Bda

Kaynak: (İLKHA)