Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili boyunca, kurumun sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 5-6. kilometrelerde deprem hasarlarının onarımı nedeniyle Gaziantep yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, Adana yönünden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Erzurum-Pasinler yolunun 33-34. kilometrelerindeki köprü yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-41. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, belirli kesimlerde kontrollü olarak devam ediyor.

Malatya-Sivas yolunun 60. kilometresinde bulunan Yeni Tohma Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Eski Tohma Köprüsü üzerinden sağlanıyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 10-13. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanıyor.

İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 36-37. kilometrelerinde Kemaliye-Dutluca tünelleri bağlantı yolları ve Kozlupınar Viyadüğü arasındaki çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Isparta-Ağlasun yolunun 14. kilometresindeki çalışmalar sebebiyle Isparta-Ağlasun yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Ağlasun-Isparta yönünden çift yönlü olarak devam ediyor.

Trabzon-Maçka yolunun 2. kilometresindeki (otogar mevkisi) yaya üst geçidi çalışması nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun her iki yönünde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Basri Akaydın