Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan hastanesinde 2021 mezunu Ömer Kahraman, Diyarbakır çeşitli ilçelerinde ve ardından Bismil ilçesinde bir süre stajyer veteriner hekim olarak görev yaptıktan sonra köyü olan Bismil’in Tepe mahallesinde Veteriner Kliniği açtı. 

Ac84565A D892 458D 9857 4Cd8D32Bd6A6

Tepe  merkez Caddesi adresinde kiraladığı veteriner kliniği,  törenle hizmete açıldı.

Kahraman, biz daha önce Korukçu köyündeydik. Babam özel nedenle, Dedemin köyü olan Tepe beldesine yerleşti. Tepe Baravaya 33 köy bağlıdır. Hem Tepe ve hem 33 köyde hayvancılığın gelişmesi için mücadele vereceğim. Memleketime hizmet vermek gurur vericidir. Dedi. 

465C83Be D164 4Cf8 A25F 6Aa2Da14D7A1

HAYVAN SEVGİSİ
Küçük yaşlardan gelen hayvan sevgisinin kendisini veteriner hekimlik görevine yönelttiğini söyleyen Veteriner Hekim Ömer Kahraman, “bir zamanlar babası Korukçu köyünde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Kahraman ailesinin bireyi olarak dedem ile babam Vecdi Kahraman mesleği olan çiftçilik ve hayvancılıktan dolayı hayvan sevgim beni Veteriner Hekimliği mesleğine taşıdı. Küçük yaşımdan beri hayvancılıkla içli dışlıyım. Annem inekleri çok güzel yetiştirir. O ilgim benim veteriner hekimlik görevine yönlendirdi. Eğitimimi tamamladıktan sonra çok sevdiğim ilçemde hayvancılığı daha güzel yerlere taşımak için Bismilli hemşerilerime en güzel hizmeti sunabilmek için 7/24 hizmetlerinde olacağım. Kliniğimizde hayvan, inek, kuzu, kedi ve köpek dostlarımızla gerekli acil müdahale, teşhis, tedavi ve cerrahi operasyonlar da kliniğimizde hizmet vereceğiz” dedi.

Muhabir: Sedat Erdinç