İHH Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan, etkinliğin her sene geleneksel hale geleceğini belirtti ve yetim çocukların mutluluğunu yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti.

Eraslan, "Bugün Ramazan'ın on beşinci günü. Dünya Yetimler Günü münasebetiyle geleneksel hale getirdiğimiz yamaç paraşütü etkinliğini düzenliyoruz. Master Havacılıkla Serdar hocamızın ve ekibinin katkısıyla bu güzel etkinliği gerçekleştirdik. Amacımız çocukların ilgisini farklı spor dallarına çekmek ve onların mutluluğunu paylaşmaktır. Bugün kutsal emanetlerimizi mutluluğa uçuruyoruz. Dünya genelinde Dünya Yetimler Günü olarak kabul edilen 15 Ramazan'da bu etkinlikleri düzenleyerek devam ettireceğiz. Akşamında ise iftar programımızı gerçekleştireceğiz. Arama kurtarma ekibimiz ve sağlık komisyonumuzla birlikte güzel bir organizasyon yaptık. Çocuklar uçarken, onların mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadık." şeklinde konuştu.

"İHH'ya destekleri için teşekkür ediyoruz"

Master Havacılık Uçuş Eğitmeni Serdar Gülşen ise spora başlama amacının çocukların sevincini görmek olduğunu belirterek, "Bu güzel kutsal emanetlerimizin ruhlarına dokunabilmek, onlarla hoş anılar paylaşabilmek adına bu spora başladım. Bu hayalimi gerçekleştirebildiğim için mutluyum ve onların da mutlu olduğunu görmek beni sevindiriyor. Bugün paraşütlerimizi hayırlı bir iş için havalandırdık ve oldukça mutluyuz. İHH'ya destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getirdik ve çocuklarımızla birlikte daha nice etkinliklere imza atmayı planlıyoruz." dedi.

Kaynak: İLKHA