Ankara-Niğde Otoyolu: 117-118. km'de 4 Haziran'a kadar bakım onarımı. Niğde istikametinde 3 şeritli yolun sağ 2 şeridi ve emniyet şeridi kapalı. Ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

İzmir Çevre Yolu Bornova-Çeşme Otoyolu: 0-1 km'de 3 Haziran'a kadar aydınlatma direkleri demonte edilip monte edilecek. Bu nedenle 23.00-05.00 saatleri arasında Manisa-İstanbul-Ankara istikametine dönüş kolu kapalı. Ulaşım 2. sanayi ayrımı üzerinden U dönüşü yapılarak Otogar Köprüsü üzerinden sağlanıyor.

İpsala Sınır Kapısı-Tekirdağ-Silivri Yolu: 0-155. km'de fiber optik kablo altyapısı çalışmaları. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Denizli-Kale-Muğla Yolu: 39-44. km'de yol yapım çalışmaları. Ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü yapılıyor.

Ortaköy-Bozkır-Kesikköprü Yolu: 0-6. km'de yol yapım çalışması. Ulaşım iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekiyor.

Bala-Karakeçili-Kaman Yolu: 23-28. km'de üstyapı yenileme çalışmaları. Bala-Karakeçili-Kaman istikameti kapalı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Malatya-Sivas Yolu: 60. km Yeni Tohma Köprüsü'nde bakım onarımı. Ulaşım kontrollü olarak eski Tohma Köprüsü üzerinden yapılıyor.

Samsun-Ankara Yolu: 30-40. km Çakallı mevkisi-Kavak ilçesi arasında muhtelif kesimlerde bakım onarımı. Ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu Yolu: 32-54. km'deki Keşap, Geçilmez, Uluburun ve Arıdurak tünellerinde 4 Haziran'a kadar elektrik ve elektronik sistemleri bakım onarımı. Ulaşım 08.00-17.00 saatleri arasında tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Giresun İl Sınırı-Suşehri Yolu: 15-16. km'de toprak işleri ve sanat yapıları üstyapı yenileme çalışmaları. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Muhabir: Basri Akaydın