Bazı önemli yol durumları:


Karayollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yavaş seyir edilmeli ve trafik işaretlerine tam uyulması gerekmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu raporuna göre;

TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları arasında bulunan 0-25. kilometrelerinde, İstanbul istikametinde üstyapı onarım ve yenileme faaliyetleri nedeniyle bölümler halinde şerit daraltma uygulanmaktadır.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 19-22. kilometrelerindeki şev kayması sebebiyle, ulaşım Aydın-Denizli istikametinde orta ve sol şeritlerden sağlanmaktadır.

Tarsus-Adana Otoyolu'nun bağlantı yolu 6-7. kilometrelerinde (Yenice Kavşağı mevkisi) Çukurova Bölgesel Havalimanı bağlantı yolu inşaatı sebebiyle, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Tokat-Niksar yolunun 36-38. kilometrelerindeki şev düzenleme çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir.

Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sürdüğü için, ulaşım kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresindeki deniz hasarı nedeniyle, Tirebolu-Espiye istikametinde bölünmüş yol tek şerit olarak kontrollü bir şekilde kullanılmaktadır.

Akseki-Manavgat yolunun 7-12, Çanakkale-Çan yolunun 27-28, Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Şebinkarahisar-Alucra yolunun 20. kilometresindeki toprak kayması sebebiyle, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Muhabir: Basri Akaydın