Amedspor Başkanı Nahit Eren, İlke TV'de yayınlanan ve Onnik Azinyan'ın sunduğu Kupa Zamanı programında kulübün yeni sezon planlaması, transfer çalışmaları ve kadro yapılanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecinde Türkiye'nin önde gelen kulüpleriyle temas halinde olduklarını belirten Eren, Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmeler yürüttüklerini söyledi.

Geçen sezonun devre arasında yaşanan transfer sürecine de değinen Nahit Eren, dönemin teknik direktörü Sinan Kaloğlu'nun 10 numara pozisyonu için yeni bir oyuncu talep ettiğini belirterek, kulübün önemli isimlerinden Çekdar Orhan'ın kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Amedspor Başkanı Eren, Fenerbahçe Ve Galatasaray Ile Transfer Görüşmeleri Yapıyoruz 1

Takımdan ayrılan Mame Diagne hakkında da konuşan Eren, tecrübeli futbolcunun ücretinde iyileştirme ve sözleşmesinin bir yıl daha uzatılmasını istediğini ancak transfer komitesinin bu talebi uygun bulmadığını söyledi.

Son günlerde gündeme gelen Mauro Icardi iddialarına da açıklık getiren Eren, Arjantinli yıldızın transfer gündemlerinde olmadığını belirterek, "Gündemimizde Icardi kadar ses getirecek bir santrfor transferi var. Umarım 1-2 gün içerisinde bunu sonuçlandıracağız." dedi.

Yabancı oyuncu planlamasına ilişkin de bilgi veren Nahit Eren, federasyonun tanıdığı 14 yabancı oyuncu kontenjanını tamamen doldurmayı düşünmediklerini belirtti.

Eren, "8+2, 8+3 ya da 9+2 şeklinde bir planlamamız olabilir. Devre arasına kadar birkaç yabancı oyuncu kontenjanını boş bırakmak istiyoruz. Çünkü yabancı futbolcuyla yolları ayırmak her zaman kolay olmuyor. Devre arasında ihtiyaç halinde bu hakkımızı kullanmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İLKE TV