İl Emniyet Müdürlüğündeki cenaze törenine, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile birlikte Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, askeri ve mülki erkan ile şehitlerin yakınları katıldı.
Düzenlenen törenin ardında şehit polis memuru Burhan Mercan’ın naaşı Hatay’ın İskenderun ilçesine, işçi Cengiz Tekin’in naaşı da defnedilmek üzere Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki mezarlığa gönderildi.
Törende Başkan Gülenç, şehitlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Sur Belediyesine Ziyaret
İl Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından Sur Belediye Başkanı Bilal Özkan ile Birlikte Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Sur Belediyesini ziyaret ettiler.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sur Belediye Başkanı Bilal Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisini ziyarete gelen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç,Silvan Belediye Başkanı Adem Çelik, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban ve Bismil Meclis Üyesi Mahmut Vural’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi