Bismil 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü zorlu maçta Diyarbakır Demir spor'u 6-2 maglup etti. İlk yarıyılda maç Diyarbakır demir spor 2-0 iken, ikinci yarıyılda maç 6-2 oldu.

 Bismil 15 Temmuz Gençlik ve Spor Külübü takım başkanı Eyup Yıldırım yaptığı açıklamada,  Maç Sonucu Bismil 15 Temmuz G.S.K 6 Diyarbakır Demirspor 2 oldu. Maçtaki goller Ömür Bayrak 4 Gol - Adil Akın 1 Gol - Cander Poyraz 1 Gol Ali Nergız 4 Asist, Ilk yarı 2 0 maglupduk ikinci yarı müthiş bir oyunla maçı 6 2 yaptık. dedi.

Maçın yıldızları 4 golle Ömür Bayrak 4 asistle Ali Nergiz attığı 1 gol ve muazzam oyunuyla Cander Poyraz olduğunu söyledi.

17354953_1478552315513046_315913777_n.jpg

Takım Başkanı Yıldırım maç sonrası Bismil Haber'e yaptığı açıklamada "Genç futbolcularımızın bugünkü azmi ve istekli mücadelesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Biz istiyoruzki bütün Bismil halkı tüm kurum ve kuruluşlarıyla el ele verip Bismildeki diğer kardeş kulüplerimizle beraber üst liglere çıkarak Bismilin ve Bismil halkının futboldaki hakettiği yere gelmesi için destek olmaya davet ediyorum.diye konuştu.

Bugünkü maçımızın ılk devresini 2 - 0 geride kapattıktan sonra birinci ve ikinci devrede kaptanımız Murat Baran'ın yapmış olduğu kritik kurtarışlar takımımıza büyük bir moral motivasyon olduğunu ifade eden Yıldırım, Akabinde peş peşe bulduğumuz gollerle maçı 6-2 kazandık. Başta kaptanımız Murat Baran ve tüm futbolcularımızın performansı bizleri oldukça memnun etmiştir. Kalan maçlarımızda tüm futbolcularımıza başarılar diliyoruz.diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi