Bismil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Remzi Güneş, yeni dönem için görevine yeniden başladı. Ocak 2022’den bu yana 2 dönemdir başhekimlik görevini sürdüren Güneş’in, yaklaşık 2,5 yıl daha Bismil Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapacağı belirtildi.

Yeni dönemin başlaması dolayısıyla Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Emre Asiltürk’ü makamında ziyaret eden Dr. Remzi Güneş, Bismil’de sunulan sağlık hizmetleri ve hastanenin önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yeni dönemde hedef sağlık hizmetlerini geliştirmek

H P W Xai Ws A A Iy38

Görüşmede Bismil Devlet Hastanesi’nde yürütülen mevcut çalışmaların yanı sıra sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi.

Başhekim Dr. Remzi Güneş, nazik ev sahipliği ve değerli görüşleri dolayısıyla Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Emre Asiltürk’e teşekkür etti.

Güneş, yeni dönemin Bismil, Bismil Devlet Hastanesi ve sağlık camiası adına hayırlı, başarılı ve verimli olması temennisinde bulundu.

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)