Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Erzurumspor FK’yi Diyarbakır Stadyumu’nda 3-0 mağlup eden Amedspor’un galibiyeti ve liderliği, Bismil’de büyük coşkuya sahne oldu.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Amedspor taraftarları ilçenin cadde ve sokaklarına çıkarak galibiyeti kutladı.
Bismil’de araç konvoyları oluşturuldu

Amedspor’un 3-0’lık galibiyetinin ardından çok sayıda taraftar araçlarıyla konvoy oluşturdu. Yeşil-kırmızılı taraftarlar, ilçe genelinde tur atarak takımın Süper Lig’e galibiyetle başlamasının sevincini yaşadı.
Taraftarlar halaylarla kutladı

Kutlamalar araç konvoylarıyla sınırlı kalmadı. Bir araya gelen taraftarlar müzikler eşliğinde halay çekerek Amedspor’un galibiyetini ve ilk hafta liderliğini kutladı.
Bismil’deki kutlamalarda havai fişekler de gökyüzünü aydınlattı. İlçede gece boyunca yeşil-kırmızılı takımın galibiyet coşkusu yaşandı.
3 gol, 3 puan ve liderlik

Amedspor, Süper Lig’in ilk haftasında Erzurumspor FK karşısında Dia Saba’nın 2, Gökhan Gül’ün ise 1 golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Aldığı 3 puan ve +3 averajla ilk haftayı liderlik koltuğunda tamamlayan Amedspor’un başarısı, Bismil’de taraftarların gece boyunca süren kutlamalarıyla karşılandı.
















