HÜDA PAR Bismil İlçe Eğitim Komisyonu Başkanı Nimet Subaşı, ilçede hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)  öğrencilere başarılar diledi.

Subaşı, ayrıca öğrencilere ve ailelere tavsiye niteliğinde bir mesaj yayımladı.

Subaşı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Hüda Par Bismil İlçe Eğitim Komisyonu Başkanı Nimet Subaşı

Öğrencilerimiz YKS sürecinde bir yıl boyunca çok zorlu bir maratondan geçtiler. Şimdi ise kendileri için önemli bir sınava girecekler..

Kıymetli gençler, sizler bizlerin geleceğisiniz, şunu asla unutmayınız… Sizin değeriniz, kıymetiniz asla bu sınavla ya da başka bir sınavla ölçülemez. Ne olursa olsun sizler öncelikle ailelerinizin ve bu toplumun geleceği ve en kıymetlilerisiniz.

“Sizin çocuklarınızın kıymeti, değeri asla bu sınav ile ölçülemez”

Malatyada Genclere Ucretsiz Lgs Ve Yks Kampi 3Dbd537D

Değerli veliler, kıymetli aileler, sınav sonucu ne olursa olsun, çocuklarınıza destek olun, her zaman yanlarında olduğunuzu hissettirin. Sizin çocuklarınızın kıymeti, değeri asla bu sınav ile ölçülemez. Bir çocuğun değeri kıymeti sınavda aldığı derece ile ölçülemez, onlar bizim göz bebeğimiz, en kıymetlilerimizdirler. Çocuklarımızın sınav baskısını hissetmemesi, sınavdan önce ve sonra kendilerini rahat hissetmeleri için gerekli moral ve motivasyonu sağlamalıyız. Onların moralini düşürecek, strese sokacak, gerginliğe sevk edecek söz ve eylemlerden kaçınmalı, bu sınavın çocuklarımızın geleceği olduğu şeklindeki ön yargılardan kurtulmalıyız.

“Sizler için başarıların en güzelini diliyorum”

Diyarbakır’da Lgs'ye Giren Öğrenciler Duygularını Paylaştı 2

“Değerli gençler, sınavda tüm çabalarınızın karşılığını almanız dileğiyle, başarılar ve sınav sonucu ne olursa olsun mutluluklar diliyorum. Rabbim bu sınavı, bu imtihanı hakkınızda hayırlı kılsın ve bundan sonraki süreç için sizler çok güzel kapılar açsın.

Sınavın sonucu ne olursa olsun, en iyi çabayı gösterdiğinizi bilin. Zihninizin ve kalbinizin gücüyle bu sınavı ne olursa olsun başarıyla atlatacaksınız. Rabbim zihin açıklığı versin, sizler için başarıların en güzelini diliyorum.”

Muhabir: (Kamuran Turgay)