Diyar-Mar Derneği merkezinde gerçekleştirilen ziyarete DEM Parti Muş Milletvekili Sümeyye Boz, DEM Parti İstanbul İl Eş Başkanı Arife Çınar ve CHP ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Ziyaret kapsamında düzenlenen toplantıda güncel siyasi gelişmeler ve toplumsal konular ele alındı. DEM Parti Muş Milletvekili Sümeyye Boz, yaptığı konuşmada çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda ayrıca dernek faaliyetleri, sivil toplum çalışmaları ve bölge insanının beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

9C921Ca6 B91D 422A Aad9 De274E99E9C5

Diyar-Mar Derneği yönetimi, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, toplantıya katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, dayanışma ve birlik ruhunun güçlenmesine katkı sunan tüm misafirlere şükranlarını sundu.

386A72A0 55Ef 4960 A238 E93F43Fb08E5-1

Dernek yönetimi, toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren bu tür buluşmaların önemine dikkat çekerek, benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: İrfan Gültekin