Ramazan Bayramı öncesinde hava durumu merak ediliyor. Vatandaşlar, bayramda hava durumu nasıl olacak? öğrenmek istiyor. 10 - 11 - 12 Nisan 2024 tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nda hava durumu ve sıcaklık dereceleri şöyle...

Diyarbakır Yağışlı Havaya Teslim Oldu 2

Diyarbakır’da bayramda hava sağanak yağışlı olacak

Diyarbakır, 7 Nisan Pazar gününden itibaren yeniden yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışlı havanın 14 Nisan Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Bu sürede en yüksek hava sıcaklığı 22 derece, en düşük sıcaklık değeri ise 9 derece olacak.

Peki Diyarbakır’da Ramazan Bayramı’nın 3 gününde hava nasıl olacak?

Diyarbakır, Batman Ve Mardin Için Kuvvetli Yağış Uyarısı

10 - 11 - 12 Nisan 2024 tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nda Diyarbakır’da havanın gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Bayramın ilk günü olan 10 Nisan Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren havanın yağışlı olması ve yağışların öğleden sonra etkisini artırması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığı 16 derece, en düşük sıcaklığı ise 9 derece olacak.

Bayramın ikinci günü olan 11 Nisan Perşembe gününden yer yer parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığının 20 derece, en düşük sıcaklığın ise 9 derece olması bekleniyor.

Diyarbakır, Batman Ve Mardin Için Kuvvetli Yağış Uyarısı 2

Bayramın üçüncü ve son günü olan 12 Nisan Cuma gününde ise sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığının 21 derece, en düşük sıcaklığın ise 10 derece olması bekleniyor.

Yağışlı havanın 14 Nisan Pazar gününe kadar belli aralıklar ile devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: (Kamuran Turgay)