Aynı saatlerde Fatih Caddesi'nde komşu 2 esnaf arasında güvercin nedeniyle çıkan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgayla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralar incelendi.

Yaralılar Çetin Eren, B.E. (47) ve S.E. belirlendi ve diğer yaralının taksiyle götürüldüğünü tespit edildi. Polis, taksinin gittiği istikameti takibe aldı ve yakındaki özel hastaneye götürüldüğünü tespit etti.

Fidan, müdahalelere rağmen kurtartılamadı

Taksiyle getirilen kişinin Eyüp Diyar Fidan olduğu ve hastanedekilere 'Yüksekten düştü' denildiği ortaya çıktı. İncelemede Fidan'ın bıçakla yaralandığı belirlendi ve Fidan, buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yeniköy Mezarlığı'nda defnedildi

Fidan'ın cenazesi, adli tıp kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi ve Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayla ilgili, 2 şüpheli ile Fidan'ı bıçakladığı saptanan Çetin Eren, tedavisinin ardından gözaltına alındığı aktarıldı.

Çetin Eren, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı

İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Çetin Eren, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Diğerleri ise 1'i adli kontrolle olmak üzere serbest kaldı

Kaynak: HABER MERKEZİ