Diyarbakır’da hava durumu nasıl olacak yağış ne zamana kadar devam edecek? Hava sıcaklıkları kaç derecede olacak?

Diyarbakır’da bugün hava gök gürültülü ve sağanak yağışlı. Bugün en yüksek sıcaklığın 16 derece, en düşük sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor. Diyarbakır’da bugün başlayan yağışlı havanın belli aralıklarla çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Diyarbakır Için 5 Günlük Hava Tahmini 1

İste Diyarbakır için 5 günlük hava durumu tahminleri:

 

16 Mart Cumartesi

Diyarbakır’da Cumartesi günü havanın öğlen saatlerine kadar açık, öğleden sonra ise sağanak yağışlı olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 16 derece, en düşük sıcaklığın ise 4 derece olması bekleniyor.

17 Mart Pazar

Diyarbakır Için 5 Günlük Hava Tahmini 3

Diyarbakır’da Pazar günü havanın yağışlı olması, en yüksek sıcaklığın 14 derece, en düşük sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor.

18 Mart Pazartesi

Diyarbakır’da Pazartesi günü havanın yağışlı olması, en yüksek sıcaklığın 13 derece, en düşük sıcaklığın ise 4 derece olması bekleniyor.

19 Mart Salı

Diyarbakır’da Salı gününde havanın yağışlı olması, en yüksek sıcaklığın 12 derece, en düşük sıcaklığın ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

20 Mart Çarşamba

Diyarbakır Için 5 Günlük Hava Tahmini 2

Diyarbakır’da Çarşamba gününde havanın yağışlı olması, en yüksek sıcaklığın 12 derece, en düşük sıcaklığın ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

Muhabir: (Kamuran Turgay)