Kuru fasulye pişirirken tencereye ekleyin bakın ne oluyor? Aşçıların sırrıymış
Kuru fasulye pişirirken tencereye 1 - 2 damla eklediğinizde fasulye dağılmıyor ve iyi pişiyor
Kuru fasulye pişirirken bilmeniz gereken bazı püf noktalar bulunmaktadır. Sizler için Kuru fasulye pişirirken bilmeniz gereken püf noktaları derledik. Kuru fasulye pişirirken bilmeniz gereken püf noktaları arasında öncelikle fasulyelerinizi önceden ıslatmanız gerektiğini unutmayın.
Fasulyelerinizi en az 8 saat suda bekletmek, daha sonra süzüp yıkamak lezzetli bir kuru fasulye için önemlidir. Ayrıca pişirme esnasında tencerenizin kapağını sık sık kontrol ederek fasulyelerin suyunu çekip çekmediğini kontrol etmelisiniz. Pişirme işlemi sonunda ise kuru fasulyenizin suyunu çektikten sonra ocaktan alıp dinlendirmeniz, lezzetini artıracaktır.