Karşılaşmanın 59. dakikasında Burak Yılmaz'la 1-0 öne geçen Galatasaray, 89. dakikada Erkan Zengin'in golüne engel olamayarak haftayı 1 puanla kapattı.

 

Ligin 6. haftasında Orduspor'a 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor beraberliğiyle de son 2 lig maçında 5 puan yitirmiş oldu ve 7. hafta sonunda puanını 14'e çıkardı.

Bu sezon Türk Telekom Arena'da ilk puan kaybı

Eskişehirspor beraberliği, Galatasaray'ın kendi seyircisi önünde bu sezonki ilk puan kaybı oldu.

 

Ligde kendi evinde oynadığı Kasımpaşa maçını 2-1, Bursaspor maçını 3-2 ve Akhisar Belediyespor maçını 3-0 kazanan ''Cim Bom'', bu başarılı gidişini Eskişehirspor karşısında devam ettiremedi.

 

Son iki resmi maçında ligde Orduspor'a ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga'ya 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor karşısında kötü gidişini sürdürdü.

Burak Yılmaz ligde 5 gole ulaştı

Galatasaray'ı Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, takımını galibiyete taşıyamadı.

Burak Yılmaz, Bursaspor (1), Medical Park Antalyaspor (1) ve Akhisar Belediyespor (2) karşılaşmasının ardından Eskişehirspor ağlarını da havalandırarak gol sayısını 5'e çıkardı.

Muslera'nın 3 kurtarışı golü engelleyemedi

Eskişehirspor'un 89. dakikada Erkan Zengin'le beraberlik golünü bulduğu pozisyonda kaleci Muslera'nın kurtarışları topun filelere gitmesini önleyemedi.

 

İlk olarak Necati Ateş'in şutunu çelen Uruguaylı file bekçisi, pozisyonun devamında peş peşe gelen Nuhiu ve Tello'nun şutlarına duvar örerken, Erkan Zengin'in vuruşunda top ağlarla buluştu.

Amrabat oyunu hareketlendirdi

Galatasaray'da 58. dakikada Melo'nun yerine oyuna giren Amrabat, maçın hareketlenmesini sağladı.

Braga maçındaki performansıyla eleştirilen oyuncuların başında gelen Amrabat, oyuna dahil olduktan sonra Burak Yılmaz'ın attığı golde pozisyonun oluşmasını sağlayıp, sarı-kırmızılı ekibin ataklarını artırdı.

Taraftarlar yalnız bırakmadı

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Eskişehirspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.

Türk Telekom Arena'da karşılaşmayı izleyen Galatasaraylı taraftar sayısının 36 bin 153 olduğu duyuruldu.

A.A

Editör: Haber Merkezi