ÇOCUK Haberleri

ÇOCUK haberleri ve güncel ÇOCUK gelişmeleri, ÇOCUK ile ilgili tüm video, ÇOCUK fotoğrafları ve ÇOCUK haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Batman’ın Kozluk ilçesinde sulama kanalına düşen 14 yaşındaki kız çocuğu vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 23 Nisan tarihinden bu yana kayıp olan kuzenler İhsan ve Muhammed 11 gün sonra Konya’da bulundu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 23 Nisan tarihinde evden ayrılan kuzenler bir daha dönmedi. Ekipler, çocukların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde çocuk sürücülerin ciple 4 otomobile çarpıp kaçtıkları kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bölge

Mardin’in Merkez Artuklu ilçesinde dışarıda oyun oynadığı sırada köpek saldırısına uğrayan 7 yaşındaki Bilal Çağlar ölümden döndü.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan 8 yaşındaki özel gereksinimli çocuk saatler sonra bulundu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde kuzen oldukları öğrenilen ve 4 gün önce evden ayrılan 2 çocuktan haber alınamıyor.

Sağlık

Beslenme Uzmanı Aslıhan Küçük Budak, konu hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde evde bulduğu oyuncak sandığı tabancayı kendine doğru çevirip ateş eden Mustafa Ö. (11), yaşamını yitirdi.

Güncel

Uzmanlar, çocukların telefonlarda aşırı süre harcamasının risklerine dikkat çekiyor ve çocukları koruma önerilerini paylaştı.

Güncel

Erzurum'da meydana gelen elim kazada, 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde sokak köpeğinin 10 yaşındaki bir öğrenciye saldırı anı çevredeki güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3’ü çocuk 13 kişi yaralandı. Kazanın navigasyon yönlendirmesi nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

Bölge

Mardin'in Nusaybin ilçesi İpekyol'unda iki günde meydana gelen 3 farklı kazada 3 çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Tepe – Bismil yolunda meydana gelen feci trafik kazasında 6’sı çocuk toplamda 9 kişi yaralandı.

Güncel

Uzmanlar, ebeveynlerin kavgalarının çocuk üzerinde yıkıcı bir etkiye sahip olabileceğini ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Gündem

Birleşmiş Milletler (BM) Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) temsilcisi James Elder, Gazze'de geceleri uyumanın, "bir tabutun içinde uzanmak" gibi olduğunu belirterek,...

Diyarbakır

Memorial Dicle Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fatma Nur Hançer Çaça, çocuk sahibi olmak isteyen...

Diyarbakır

Diyarbakır’da 13 yaşındaki E.A., 19 Şubat’ta okula gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Tüm aramalara rağmen E.A.’dan...

Diyarbakır

Umut Kervanı, Diyarbakır’da Ramazan Bayramı öncesinde Diyarbakır'da yüzlerce çocuk giyindirdi. Yardımların sonraki günlerde de devam edeceği açıklandı.

Yaşam

Mahremiyet, bireyin kendisine ait olan ve başkalarıyla paylaşmak istemediği düşünceleri, bedeni ve duyguları içeren kişisel alandır.

Bölge

Batman'ın Sason ilçesinde yaşadığı köyde başka çocuk bulunmayan İsmail'in tek oyun arkadaşı "Pamuk" adını verdiği küçük keçi yavrusu oldu.

Dünya

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "Gazze'de 7 Ekim'den bu yana öldürüldüğü bildirilen çocuk sayısı, dünyada 4 yılda savaşlarda öldürülen çocuk...

Bölge

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde anne, pencereden düşen görme engelli çocuğunu tutmaya çalışırken kucağındaki görme engelli çocuğuyla birlikte düştü. Hastaneye kaldırılan anne...

Bölge

Şanlıurfa'da çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüsün çarptığı çocuk yaşamını yitirirken yanında bulunan halası ise yaralandı.

Bölge

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde konteyner kent girişinde meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk yaralandı.

Güncel

Konya'nın Karatay ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuğun elindeki silah kazayla ateş alınca 21 yaşındaki amcası hayatını kaybetti.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir camide oyun oynayan çocuklara bıçak çekip “uslu durun” diyerek uyarıda bulunan ve olayın ardından gözaltına alınan...

Güncel

Aileler ve öğretmenler, çocuklarının dikkatini toparlayamamasından, aşırı hareketliliğinden veya derslere odaklanamamasından endişe duyabilir. Bu durum, "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu"...

Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Masum Öztürk, çocuklarda yalan söyleme davranışının...