Husumet Haberleri

Husumet haberleri ve güncel Husumet gelişmeleri, Husumet ile ilgili tüm video, Husumet fotoğrafları ve Husumet haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Batman’ın Kozluk ilçesinde aralarında 2021 yılından beri husumet olan Durmaz ve Sönmezsoy aileleri Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk Belediye Başkanı...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde gençler arasında çıkan silahlı kavga nedeniyle 2 yaralanmıştı. Olay, aileler arasında husumete dönüşmeden barış sağlandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2 aile arasında geçtiğimiz günlerde 3 kişinin yaralanması ile başlayan olay, husumete dönüşmeden barış ile sonlandırıldı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 Eylül 2021 tarihinde 1 kişinin yaşamını yitirmesi ile başlayan husumet, ilçenin ileri gelenleri ve kanaat önderlerini...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 Mart 2024 tarihinde 3 kişinin ölümü ile sonuçlana trafik kazasının tarafları bir araya getirildi.

Bölge

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede öldü.

Bölge

Adana’nın Kozan ilçesinde 15 yıllık husumet nedeniyle iki kişi silahla vuruldu. Motosiklet ile evin önünden 2 kez geçerek, “sen daha...

Diyarbakır

Bismil ilçesi Fırat Mahallesinde akşam saatlerinde husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Bismil

Bismil ilçesinde kız kaçırma nedeniyle 2 aile arasında başlayan gerginlik husumete dönüşmeden barışla sonlandırıldı.

Bölge

Gaziantep'te sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir şahıs hayatını kaybetti.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir yıl önce yaşanan bir husumet, bölgedeki kanaat önderlerinin ve çevre köylerin arabuluculuğu ile son buldu.