PKK Haberleri

PKK haberleri ve güncel PKK gelişmeleri, PKK ile ilgili tüm video, PKK fotoğrafları ve PKK haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Diyarbakır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ye yönelik 22 ilde düzenlenen "Bozdoğan-39" operasyonunda 239 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Güncel

PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla...

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK propagandası yaptıkları gerekçesiyle 6 kişi yakalandı, 5 şüphelinin ise arandığı belirtildi.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’da PKK’nin propagandasını yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK elemanı etkisiz hale getirildi.

Bölge

Şırnak’ta terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Dünya

Fransa'nın 3 kentinde terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır

Diyarbakır'da PKK'ye "kuryelik" yaptığı ve bombalı eylem hazırlığında oldukları gerekçesiyle geçen yıl tutuklanan 2 sanık hakkında "silahlı terör örgütüne üye...

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 4 PKK'linin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini paylaştı.

Batman

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Tunceli Ovacık ilçesi Doludibek kırsalında PKK’ya yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında...

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde terör örgütü PKK/YPG üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındığı bildirildi.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Newroz Mitingi'nde PKK propagandasını yapmak ve üzerinde havai fişek bulundurmak suçlamasıyla 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Güncel

Yenikapı'da DEM Parti mitinginde PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa dışı slogan atan 70 kişi gözaltına alındı.

Bölge

Şırnak'ta PKK, FETÖ ve DEAŞ örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındığı bildirildi.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’da terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında DEM Parti’nin yönetici ve meclis üyesi adaylarının da bulunduğu...

Güncel

MSB, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 13 PKK/YPG’linin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.

Bölge

Şanlıurfa'da PKK'ye yönelik operasyonda, aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Politika

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "PKK kayyum atamak için zorluyor" diyerek yerel seçimlerden sonra, “CHP Genel Başkanı değişecek. DEM...

Bölge

Şırnak'ta PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DEAŞ örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındığı bildirildi.

Güncel
Güncel

PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen nokta operasyonuyla MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Güncel

İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformlarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 şüpheliyi...

Batman

Batman'da PKK/KCK'nin gençlik yapılanması olan DGH'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Bölge

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda PKK/KCK propagandası yapan 13 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde jandarmanın düzenlediği PKK/KCK operasyonunda 19 şüphelinin yakalandığı, çok sayıda silah ve örgütsel doküman ele geçirildiği açıklandı.

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde sızma girişimindeki 11 PKK/YPG'linin öldürüldüğünü duyurdu.