HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Hüseyin Yılmaz, GİK Üyesi Vedat Turgut, Bismil İlçe Başkanı H. Ali Bilmez ve beraberlerindeki heyet Bismil İlçesinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular. Heyet ayrıca ilçedeki yerel basın – yayın kuruluşlarını da ziyaret etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Heyeti ziyaretine Nur Camii ve Medresesi’nden başladı, burada Kanaat Önderleri Derneği Barış Komisyonu Üyesi Molla Musa Kılıç ile bir araya gelen HÜDA PAR Heyeti görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

HÜDA PAR heyetinin ikinci durağı ise Avukat Zeki Kartal’ın bürosu oldu. Ziyaret kapsamında İlçede uzun süredir avukatlık yapan Zeki Kartal’dan Bismil’in sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldılar.

zeki-kartal.jpg

zeki-kartal-jpg-2.jpg

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve GİK Üyesi Vedat Turgut ilçedeki ziyaretleri kapsamında Bismil Haber’i ziyaret ettiler.

bismil-haber-ziyaret-jpg-3-001.jpg

musa-celebi-karsilama.jpg

Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez’ inde eşlik ettiği ziyarette; HÜDA PAR heyetini Bismil Haber imtiyaz sahibi Musa Çelebi karşıladı. Ziyarette yerel basının sorunları ve yaşadığı sıkıntılar üzerine konuşuldu.

bismil-haber-ziyaret.jpg

bismil-haber-ziyaret-jpg-2.jpg

HÜDA PAR heyeti ilçede faaliyet yürüten basın kuruluşlarından Bismil Ajans’ı ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Ali Bilmez’ inde eşlik ettiği ziyarette; Bismil Ajans’a plaket takdim ettiler.

bismil-ajans.jpg

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, GİK Üyesi Vedat Turgut ve İlçe Başkanı Ali Bilmez ilçedeki resmi kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

muftu-makam.jpg

Resmî kurumları ziyaret kapsamında Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş Hoca’yı makamında ziyaret Etiler. HÜDA PAR heyeti ziyaretlerini bitirdikten sonra Bismil İlçesinden ayrıldı.

muftu.jpg

bismil-ajans-5.jpg

bismil-ajans-4.jpg

Editör: Haber Merkezi