Ziyarete Dernek başkanı Hasan Vural, Başkan Yardımcısı H. Ahmet Çelebi, Şehmus Gelen, Mehmet Altay, Nufer Şen ve H. Hamdullah Gezer katıldı.

Bismil Kanaat Önderleri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu, yeni atanan Enver Hakan Zengince’ye görevinde başarılar dilediler. Dernek Yönetimi; Bismil’deki sorunlar ve çözümleri konusunda yakın diyalog içerisinde olmayı temenni ettiklerini belirtti.

Dernek Başkanı Hasan Vural, Bismil ilçesinin sorunlarını başlıklar halinde Kaymakam Zengince’ye sundu.

Vural şöyle konuştu; “İlçemizde adeta kanayan bir yara haline gelmiş ve yıllarca çözüm bekleyen birçok sıkıntı ve sorunumuz var. Bunları kısa bir şekilde başlıklar halinde örnekler vererek belirtmek gerekirse; İmar Planı, hayvancılıkla uğraşmakta olan vatandaşlarımız için hayvan pazarının olmaması, sık sık kesilen su, DİSKİ sorunu, yol ve elektrik sorunu İlçenin en önemli sorunları. Bu sorunların giderilmesi için acil bir çalışma yapılması konusunda talepte bulunuyoruz. Bize düşen görev var ise ilçemiz için biz elimizden geleni yapamaya hazırız.

Kaymakam Enver Hakan Zengince, Dernek Yöneticilerine kendisine yaptıkları bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “ilçenin ne sorunu varsa o sorunlarının giderilmesi için elimizde geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Kaymakam Zengince; “Devlet halkı için vardır. Devlet halkın can ve malını korumakla mükellef olmanın yanı sıra vatandaşlarının, sağlık, ulaşım ve daha refah bir hayat yaşamaları için de gerekeni yapmalı ve yapacaktır. Kaymakam olarak devletimizin bize verdiği görev halkımıza hizmet etmektir bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın benden önceki kaymakamlar hizmet ettiği gibi ben de o hizmetleri devam ederek görevimi en iyi şekilde yapacağım, ilçenin sorunlarının giderilmesi için gerekeni yapacağız.” İfadelerini kulandı.

Editör: Haber Merkezi