Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, İzmir Çevre Otoyolu'nun Işıkkent-Pınarbaşı bağlantı kollarında 23.00-05.00 saatlerinde yapılan aydınlatma direkleri montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer bağlantı kolları üzerinden sağlanacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır.

Aydın Çevre Yolu'nun Denizli yönü Muğla ayrım kolunun 8. kilometresinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Bu nedenle 15 Temmuz'a kadar bu yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

TAG Otoyolu'nun Adana Doğu-Misis kavşakları arasındaki 97-101. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Osmaniye yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Adana yönünden iki yönlü olarak devam etmektedir.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Pamukkale Kavşağı 1-2. kilometrelerinde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Aydın-Denizli yönü otoyol katılım kolu trafiğe kapatılmış olup, ulaşım bu yönde Pamukkale katılım kolundan sağlanmaktadır.

Havza-Merzifon yolunun 56-58, Salihli-Kula-Uşak yolunun 30-34. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sürdürülmektedir.

İnebolu-Küre-Kastamonu yolunun 27-33. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama, Dazkırı-Dinar yolunun 0-5. kilometrelerinde menfez yapım, Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 37-43. kilometrelerinde PMT ve asfalt sathi kaplama, Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Muhabir: Murat Tanrıkulu