Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu raporuna göre, TEM Otoyolu'nun Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya bölgesinde alt geçit inşaatı sebebiyle güney taşıma yolu (İstanbul-Ankara yönü) servis yolundan devam etmektedir.

Uşak çevre yolunun 5-7. kilometrelerindeki inşaat çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametindeki ilave servis yolu yapımı nedeniyle, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 30-33. kilometrelerinde kontrollü ulaşım devam etmektedir.

Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerindeki inşaat çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kozan-Feke yolunun 54-57. kilometrelerindeki çeşitli bölgelerdeki inşaat çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 20. kilometresindeki şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Hopa-Sarp yönü trafiğe kapatılmış olup, diğer yönden iki yönlü ulaşım sağlanmaktadır.

Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 1-2. kilometrelerindeki oturma ve çatlaklar sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü ve kontrollü olarak devam etmektedir.

Eskişehir-Kütahya yolunun Eskişehir istikameti 27-30. kilometrelerinde çelik ağ ve şev koruma çalışmaları sebebiyle bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam etmektedir.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. kilometrelerindeki inşaat çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak devam etmektedir.

Karakurt-Erzurum yolunun 2-3. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Muhabir: Basri Akaydın