Diyarbakır-Genç-Bingölyolunda kontrollü geçiş: Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Batman-Beşiri-Kurtalan-Siirt yolunda tek şerit: Batman-Beşiri-Kurtalan-Siirt yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolu trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşıma sol taşıma yolundan gidiş-geliş şeklinde izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nda alt geçit çalışması: Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisindeki alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiği servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Uşak çevre yolunda şerit daraltması: Uşak çevre yolunun 5-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ermenek-Mut yolunda dikkat: Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Ankara-Kırıkkale yolunda kontrollü geçiş: Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette de şerit daraltması ve aktarması yapılıyor. Ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Osmaniye-Gaziantep yolunda servis yolu: Osmaniye-Gaziantep yolunun 4-7. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Alaca-Zile yolunda iki yönlü trafik: Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Tosya-Osmancık yolunda kontrollü geçiş: Tosya-Osmancık yolunun 41-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.

Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunda kontrollü geçiş: Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 1-2. kilometrelerindeki oturma ve çatlaklar nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Özgür Ağar