Diyarbakır- Bismil-

2 adayın bulunduğu Tepe Mahallesi’nin büroyu muhtarlık irtibat bürosu olarak kullanarak her zaman ulaşılabilir bir muhtar olacağının da altını çizen Mala Bubi ailesinde genç muhtar adayı Hüseyin Şimşek, tüm Tepelilerden destek istedi.

TEPE’DE MUHTARLIK SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 

Tepe mahallesinde 2 aday Abdülkadir Sümer ve Hüseyin Şimşek yarışıyor. 

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimleri'ne saatler kala, mahalle muhtarlıkları için 2 aday arasındaki rekabet ve saha çalışmaları sürüyor.

Mazeret değil çözüm üretmek için güveninize talibim"

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Tepe Mahallesi Muhtar adayı olarak yola çıkan Hüseyin Şimşek Bismil Haber gazetesine yaptığı açıklamada" İyi ve çalışkan bir ekibmiz var. sorunların çözümleri için yolumuza devam ediyoruz. Dedi.

MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE EDECEĞİZ 

Şimşek, Yapacağım çalışmalarda mahalle sakinlerimizin fikir ve düşüncelerini alarak hareket edeceğim. Halkla sürekli iç içe olacağım. Tüm okul aile birliği toplantılara katılacağım. Öğrenci ve velileriyle diyalog içinde olacak, biz ve ekibimizle birlikte, çocuklarımıza ve gençlerimize kötü alışkanlık ve madde bağımlılığına karşı mücadele edeceğiz. Tepe gençlere sahip çıkma ve Tepeyi kalkındırma komisyon ve çalıştayları kuracağım. Bizim başka bir Tepe’miz yok, Bütün Tepe’liler akraba ve kardeştir. Hizmetler fark gözetmeksizin herkese eşit şekilde yapılacaktır. Diye konuştu.

I M G 4099

Ben değil, biz kazanacağız"

Tepe Mahallesini daha yaşanılır bir hale getirmek için aday olduğunu altını çizen Mala Bubi ailesinde Hüseyin Şimşek,  açıklamasında şunları söyledi. Her zaman söylediğmiz bir söz var "Ben değil, biz kazanacağız" Pazartesi günü Tepe mahallesi kazanacak.

 Değerli komşularıma, mahalle sakinlerine söz verdiğim gibi "Sizlerin sorunları benim önceliğim" olacak. Ne demiştik "Mazeret değil çözüm üretmek için güveninize talibim" Eğer Allah bize kısmet ederse, Pazartesi günü itibariyle ne söz verdiysek yerine getireceğiz. "Ceket ilikleyen değil kolları sıvayan biri olacağım inşallah;

Tepe mahallesi sakinlerimize teşekkür ederim.dedi. 

Muhabir: Sedat Erdinç